Golden Drops - ARGH!!

So I'm trying to freekin' use Golden Drops hair here, and I freekin' can't get the textures to work correctly for me!! *tantrum*

WHY is it that every time I try to use the damn thing, I get these black streaks in the hair??????

Here's one of the textures that came with the hair:



Here's the hair with a Toxic texture:



And here, if it helps at all, is what the Advanced MAT room settings are:



If anyone can help me at all, I would be ETERNALLY grateful!

TIA

Laschae 14 years ago
My guess is lighting and/or AO settings. You might wanna post over at their website and see if anyone can help you there. /shrug! =P
Darsa 14 years ago
Someone had mentioned using their light sets... I tried that and it crashes me when I try to render. Sooooo... I may have wasted my money on this ($#@&(@* hair...
Eve 14 years ago
Have you tried turning off the ray tracing on the hair itself? If you are rendering with raytracing that is. That's the only thing I can think of that -might- be causing that. I haven't played with it yet myself so not sure hon
Nianya 14 years ago
Only that that comes to mind is what Eve said about the ray tracing.

Have you tried doing it the hard way and manually putting in the textures in the material room instead of just clicking the MAT file? I've had to do that a few times for things.
Adiene 14 years ago
hrmm i havent has any iees with it. If you have AO on your lights that would cause it, or the raytracing. I cant remember what they have ticked on the hair itself but I had to go in and change it because I hate waiting all day for their hair to render ... lol